Училишна трка


Училишната трка е за деца од 13-14 години и неа заедно ја организираме со Сојузот за училишен спорт – Охрид.

Кога?
15. 05. 2019 (среда)
Старт 11 часот
Должина 500 метри

Старт – Кеј Македонија, Хотел Ројал
Цел – Кеј Македонија, споменик Кирил и Методиј

Контакт: info@ohridtrcat.mk