Регистрирани тркачи за

Охрид трчаТ 5К

Ред. Бр. Стартен
БИБ Број
Име Презиме Пол Год. на
раѓање
Земја Град Тим билдинг екипа
1 500 ELENA NIKOVA Женски 1972 Македонија SKOPJE
2 501 Esra Suleyman Emrula Женски 1989 Македонија Ohrid
3 502 Сашка Јанчевска Дамјановска Женски 1986 Македонија Битола
4 503 Ана Илиевска Женски 2002 Македонија Битола
5 504 Aleksandar Lekoski Машки 1981 Македонија Ohrid
6 505 Vaska Lekoska Женски 1985 Македонија Ohrid
7 506 Ивана Стојкоска Женски 2004 Македонија Охрид
8 507 Григоријан Никовски Машки 1998 Македонија Скопје АК Делта
9 Vlatko N. Stojkoski Машки 1981 Македонија Ohrid Лица со Ретки болести
10 Петар Крбалески Машки 2002 Македонија Битола
11 Epov Atanas Машки 1999 Македонија Gevgelija
12 Nikola Micevski Машки 1999 Македонија Bitola
13 Александра Маленко Женски 1989 Македонија Охрид Лица со Ретки болести
14 Александа Маленко Женски 1989 Македонија Охрид Лица со Ретки болести
15 Александра Маленко Женски 1989 Македонија Охрид Лица со Ретки болести
16 Наташа Попоска Женски 1993 Македонија Охрид