Регистрацијата за трката Охрид трчаТ 2019 моментално е ЗАТВОРЕНА.

Доколку имате било какви прашања, или ако го испуштивте рокот за регистрација, а сепак сакате да учествувате на една од трките, Ве молиме да не контактирате на info@ohridtrcat.mk или пишете ни во приватна порака на нашата facebook страна https://www.facebook.com/ohridtrcaT

Лесни тренинзи и се гледаме на стартот!